Antonio Orozco actuarà a Torrevieja el 8 d'agost

Serà en el recinte les Eres de la Sal, a les 22 h. Les entrades es posen a la venda demà dijous, a partir de les 10 h

Antonio Orozco actuarà el diumenge 8 d'agost, a les 22.00 hores. Presentarà el seu nou treball 'Aviónica'. Les entrades, que tindran un preu de 25 a 32 euros, eixiran demà dijous a la venda a les 10.00 h en les plataformes entradasatualcance.com i horizontemusical.com

Amb més d'1.500.000 discos venuts, 1 disc de diamant, 9 discos de platí i nombrosos d'or, Antonio Orozco és un dels artistes més llorejats i volguts de la nostra música. Des dels seus inicis, els èxits i reconeixements han marcat una carrera imparable amb més de 2.500 concerts a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. La trajectòria d'Antonio Orozco està avalada per nou àlbums, als quals se suma Aviònica, el seu dècim i últim disc.

'Aviónica' ha tardat cinc anys a gestar-se, però aterra en el moment adequat, gràcies a l'esperit radiant i positiu d'unes cançons que conviden a detindre's en les coses que de veritat valen la pena. Un disc reflexiu però extravertit, que ens allarga la mà en estos temps de sotsobre i confusió. El caràcter unitari 'd'Aviónica' ve dau pel seu cuidat disseny sònic i per la seua elaborada producció. Però hi ha molt més a descobrir baix tan brillant superfície, on en cada tema trobem una història d'aparença senzilla que toca la fibra i esperona la matèria grisa.

Amb este nou projecte Antonio Orozco iniciarà la seu gira més internacional fins hui. 'Aviónica Tour' li portarà als principals escenaris del país, així com de la majoria de països de Llatinoamèrica.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pablo Alborán confirma la seua assistència al Festival Luce Benicàssim" "El moment en el qual el Marroc obri portes i deixa passar a immigrants a Ceuta"