Una aplicaci贸 permet calcular quan ser脿 el teu torn de vacunaci贸 contra el coronavirus

Es tracta d'una aplicaci贸 creada per un f铆sic espanyol i una metgessa polonesa
Es pot fer una aproximaci贸 bastant precisa | Bernd W眉stneck / Dpa-Zentralbild

Una de les majors inc貌gnites entre la ciutadania actualment 茅s quan ser脿 el torn de cada sector de la poblaci贸 per a rebre les dosis de la vacuna contra el coronavirus. 

Segons informa 'Levante-EMV', 茅s impossible saber amb exactitud quan passar脿 a莽貌 ja que es desconeixen els factors determinants per a la seua distribuci贸. Per貌 s铆 que es pot fer una aproximaci贸 bastant precisa de quan seran els diferents torns. 

Un f铆sic espanyol i una metgessa polonesa han creat l'aplicaci贸 Omni Calculator, que permet calcular de manera aproximada quan ser脿 el moment de la vacunaci贸 de cadasc煤. I nom茅s introduint certes dades com l'edat, variables sobre la salut i la professi贸.

D'esta manera l'aplicaci贸 oferix la projecci贸 prevista pel Govern, la situaci贸 actual de vacunaci贸 en el pa铆s i una valoraci贸 personalitzada de cada perfil de ciutad脿. A dem茅s mostra la taxa de vacunaci贸 en cada comunitat aut貌noma en temps real, els terminis que dur脿 vacunar a tota la poblaci贸 i l'efectivitat que t茅 la vacuna.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"El Port de Val猫ncia tanca tres terminals pel temporal de vent" "Sim贸n contesta a Puig sobre posar la 2a dosi a la gent que s'ha vacunat fora del pla"