L'Arenal Sound esgota les entrades per al seu retorn en 2022 en menys de huit hores

L'organització ha habilitat una llista d'espera on apuntar-se després de penjar el 'sold out'

Arenal Sound penja el seu cartell de SOLD OUT en menys de 8 hores des de l'eixida a la venda.
Este diumenge es van posar a la venda els abonaments generals i VIP de la pròxima edició i en tan sols unes hores es va aconseguir vendre tots els abonaments disponibles.


El festival se celebrarà del 2 al 7 d'agost a Borriana i la seua organització ha volgut agrair este rècord històric: “Sou increïbles sounders!. Serà la millor edició de totes”.


Després de dos anys sense poder celebrar-se, Arenal Sound torna a la càrrega amb més força que mai i amb una fidelitat sorprenent. Sens dubte l'edició de 2022 serà la més especial de totes i ningú volia perdre-li-ho. El retrobament més esperat tornarà a produir-se a Borriana el pròxim estiu.


A les 12.00 hores llançaven el tret d'eixida per a adquirir abonaments generals i VIP i a les 15.00 hores, el 90% dels abonaments ja els havia volat de les mans. I és que la xifra disponible era limitada, atés que es tractava de devolucions.

Per a això, a més, des de l'organització s'han llançat els primers noms on destaquen que "comptarem amb artistes nacionals i internacionals, que donaran veu al nostre benvolgut festival.

En els primers artistes confirmats podem trobar a Ñengo Flow, Dimitri Hortes & Like Mike, C.Tangana, Lola Índigo, Carlos Sadness o Bad Gyal entre altres".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig i Moreno buscaran 'teixir complicitats' aquest pròxim dimarts en una trobada" "Les noves mesures rebaixaran d'entre 25 i 28 euros mensuals en la factura elèctrica"