Un atípic Frankenstein arriba a Burjassot este diumenge

Les entrades són a 6 euros
L'obra serà a les 18.00 hores | Ajuntament de Burjassot

Un espectacle de circ familiar, diferent, pensat per a tota la família i en el que no faltaran els riures i les situacions més inversemblants. Això i molt més és el que oferirà 'Frankenstein' una creació de Circ Gran Fele que aterrarà en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot, en l'Horta Nord (València), este diumenge 18 d'octubre a les 18.00 hores.

Les entrades, amb un preu de 6 euros, es poden adquirir telemàticament en este enllaç. Des de la Regidoria de Cultura s'anima a l'adquisició de les entrades de manera en línia i, en cas d'acudir a la taquilla, l'única forma possible de pagament serà a través de targeta bancària.

Este divertit i atípic Frankenstein ens mostra la història d'un director de teatre tirànic i despòtic que comença l'últim assaig de la que vol que siga la seua obra mestra, Frankenstein però…els actors se li revolten. Figa no vol ser tan lleig, la xica no vol ser tan ximple, el doctor no vol ser tan baixet, i el monstre no vol ser tan alt.

Una bogeria d'obra en la que tot el que passe en l'escenari sorprendrà el públic assistent. Els riures estan assegurats, al costat de la diversió de tota la família de principi a fi de l'espectacle.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Decisió de Sánchez: Canvi en les pensions i sous públics molt prompte" "La localitat valenciana que tindrà Policia Local especialitzada en el maltracte animal"