Barceló: «Seré l'última en vacunar-me. El capità sempre ha de ser l'últim en abandonar el barco»

Barceló ha apel·lat a «la responsabilitat dels ciutadans perquè complisquen amb totes les mesures que s'han establit»

Imatge de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una reunió
Barceló ha dir que serà l'última en vacunar-se | GVA

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat este dimarts que ella no s'ha vacunat contra el Covid-19 i de fet ha afirmat que serà l'última en fer-ho: «Com aquell que diu, el capità sempre ha de ser l'últim a abandonar el barco, per tant seré l'última en vacunar-me».

Barceló, en una entrevista en Debat Obert de la 8 Mediterrani, preguntada per les irregularitats que s'estan detectat en l'ordre d'administració dels vials contra el SARS-CoV-2, ha recalcat que «totes les comunitats autònomes han de vacunar per l'ordre en el qual s'ha establit» en l'Estratègia del Ministeri.

D'altra banda, ha advertit que tots els indicadors posen de manifest que la situació del territori valencià és d'«un alt risc». Per tant, ha apel·lat a «la responsabilitat dels ciutadans perquè complisquen amb totes les mesures que s'han establit».

En eixe sentit, ha comentat que no els agradaria «haver d'hospitalitzar a ningú sinó continuar portant esta situació en la mesura que siga possible sense més ingressos, que a voltes acaben en les UCI amb un desenllaç que a voltes és terrible».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari