L'espectacle 'La bella i la bèstia' dona la benvinguda a ‘El Nadal Familiar’ de Godella

Es tracta d'una campanya cultural per a que les persones més jóvens disfruten de les festes nadalenques
Es tracta del primer de molts esdeveniments | Ajuntament de Godella

L'espectacle 'La bella i la bèstia' va donar el tret d'eixida a la campanya cultural ‘El Nadal Familiar’, que ha programat l'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), per a que les persones més jóvens de la localitat disfruten de les festes nadalenques en el municipi.

La cita, que va esgotar entrades fa setmanes, va tindre un gran acolliment per part de la ciutadania de Godella, ja que xicotets i adults van disfrutar d'un esdeveniment que va enamorar a totes les persones assistents.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, va mostrar la seua alegria per la gran acceptació d'esta representació: «Estem molt contents per la complicitat de les persones que van assistir a viure 'La bella i la bèstia'. Encara queden molts esdeveniments que segur que fan que este Nadal siga especial per a tota la ciutadania».

«Tots els esdeveniments que hem programat durant la campanya nadalenca estan pensats per a que tots tinguen l'oportunitat de divertir-se i assaborir estes festes. Per això, pensem que ‘El Nadal Familiar’ atraurà a persones de totes les edats i gustos a les nostres instal·lacions», va finalitzar la regidora.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Es disparen els contagis en Espanya" "ÚLTIMA HORA: Més de 80 brots nous en el territori valencià"