Bizum canvia hui: El que has de tindre en compte si ho uses

Coneix com afecta esta modificació als usuaris que utilitzen la plataforma

Una mà amb un mòbil amb Bizum a la pantalla

En els últims anys s'ha popularitzat especialment Bizum, un servei de pagament instantani a través del telèfon mòbil que han incorporat molts bancs.

A través de Bizum, poden fer-se transferències ràpides de diners a altres usuaris sense comissions i fent efectiu els pagaments a l'instant.

Es tracta d'un mètode que facilita xicotets deutes quotidians i que ha crescut de manera clara en el seu ús en els últims temps.

Bizum posa límit a la recepció d'operacions: un màxim de 60 cada mes

Van anunciar que les condicions de Bizum canviarien a partir del 15 de juny, per la qual cosa a partir de hui es modifica el nombre màxim mensual de transferències que es poden realitzar a través d'este servei.


La quantitat d'operacions que es poden realitzar baixa de 150 a 60, que queda establit com a límit màxim (encara que això només afecta el nombre d'operacions que es poden rebre).


En quin afecta este canvi als usuaris?

Bizum ha baixat el nombre d'operacions que es poden realitzar a través de la seua plataforma en més de la meitat, de 150 transaccions mensuals a 60, encara que este canvi no afectarà a totes les operacions.
Es detalla que la limitació per a estos pagaments entre particulars es redueix a 60 operacions,

però este canvi només afectarà la recepció de bizum, perquè es podran realitzar més enviaments de diners que aqueix límit màxim establit.

És a dir, es pot enviar diners tantes vegades com vulga un usuari, però només es podran rebre 60 enviaments al mes.

Bizum explica que entre les seues característiques està ser "senzill, còmode i segur" per als clients perquè no es necessita conéixer el número de compte de l'altre usuari per a enviar diners, només és necessari conéixer el número de telèfon.

No hi ha recàrregues per usar este servei i "aprofita informació que ja resideix en els bancs i utilitza els seus canals.

A l'ésser un servei impulsat per tota la banca espanyola, està recolzat pels sistemes de seguretat dels grans bancs", es pot llegir en la web.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari