Detecten un brot de 64 casos positius en una residència de la Pobla de Vallbona

El centre de majors es troba en grau 2 de risc
Els fets s'han produït en la residència 'La Saleta Conarda' | Infoelder

Este dissabte, l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, en la comarca del Camp del Túria (València), ha registrat 64 positius en la residència 'La Saleta Conarda'. Dels nous contagis, 60 són asimptomàtics, un es troba en estat greu i tres estan hospitalitzats.

Segons informa 'Levante-EMV', la residència es troba en grau 2 de risc. Per això, des de la Conselleria de Sanitat s'està aportant personal i encarregant-se de l'organització del centre. Per altra banda, la Unitat d'Hospitalització Domiciliària visita diariament la residència per a fer un seguiment de l'estat de salut dels residents i fer proves PCR.

L'alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, afirma que el consistori està en contacte permanent amb la residència i s'ha oferit tot el suport que necessiten. De la mateixa manera, recorda a la població que cal prendre les màximes precaucions per a evitar els contagis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desallotgen un local de La Marina de València amb 200 persones" "La contundent notícia que amargarà el dia a Fernando Simón"