Es confirmen 39 casos m茅s en el brot de coronavirus de Pen铆scola

Les deteccions s'han pogut fer pels tests voluntaris que s'han fet entre la poblaci贸
La discoteca 茅s el principal focus de contagi del brot de Pen铆scola | Google Maps

Despr茅s dels casos positius per coronavirus detectats i que tenien relaci贸 amb l'activitat d'oci nocturn en Pen铆scola, en la comarca del Baix Maestrat (Castell贸), Salut P煤blica va establir un dispositiu especial per a localitzar millor els casos i al que s'han sotm茅s volunt脿riament 588 persones.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

D'este primer triatge, han donat com a resultat positiu per coronavirus 39 persones que, afegides als 20 positius ja determinats anteriorment, eleven fins al moment a 59 els casos positius en el brot.

La consellera de Sanitat, Ana Barcel贸, ha volgut agrair la col路laboraci贸 de l'Ajuntament de Pen铆scola amb el dispositiu organitzat per Salut P煤blica i 芦l'excel路lent faena feta per a la detecci贸 preco莽 del virus禄, ja que 芦avan莽ar-nos a l'aparici贸 de casos ens ajudar脿 a un millor control de l'epid猫mia禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"2 pa茂sos europeus ja imposen quarantena a viatgers espanyols" "Torna el Mont de Pietat a Caixa Ontinyent"