El brot de Peníscola s'estén per la província a l'espera de conéixer els resultats de més de 400 PCR

S'han fet PCR a més de 400 jóvens que acudiren a la discoteca Ébano de Peníscola, focus del contagi
La discoteca Ébano és el principal focus de contagi del brot de Peníscola | Google Maps

Pel moment, el brot de Peníscola, en el Baix Maestrat (Castelló), té 28 casos positius registrats. Però pot anar a més una volta es coneguen els resultats de les més de 400 PCR que s'han fet, majoritàriament a jóvens sense símptomes, que acudiren a la discoteca Ébano de Peníscola, focus del contagi.

Segons informa 'Mediterráneo', el problema recau en que el brot està estenent-se per tota la província i encara es podria estendre més. Localitats com Vila-real, la Pobla de Benifassà, Canet lo Roig, Rossell o Benicarló ja han registrat casos positius relacionats amb el brot de Peníscola.

Este mateix dilluns, l'Ajuntament de la Pobla de Benifassà demanava als seus veïns que isqueren de casa només si és necessari, després de què es conegueren dos positius contagiats en la discoteca de Peníscola. En este sentit, la localitat ha fet tests serològics a tota la població (que compta amb poc més de 200 habitants) i més de 35 PCR als contactes més estrets dels positius.

Per la seua banda, ahir, dimecres, Canet lo Roig demanava als veïns que no isqueren de la localitat si no era per una causa de força major.

En Vila-real, en la Plana Baixa (Castelló), dos treballadors d'una empresa de taulells han donat positiu després d'acudir a la discoteca Ébano per a una despedida de solter.

En Rossell, un alumne del taller de la localitat també ha donat positiu. A pesar d'això, ja s'han fet proves PCR a tots els alumnes i han donat negatiu, pel que l'activitat es reprendrà dimarts.

En Benicarló, una cafeteria ha hagut de tancar després de confirmar-se el positiu d'un cambrer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Concert en record de les víctimes del Covid hui dijous en València" "Tota la programació del cicle 'A la llum del castell' d'Alacant"