Calero defensa que els tancaments perimetrals en les grans ciutats són «efectius»

Afirma que com a prova la baixada de la corba d'incidència del coronavirus
Calero defensa que els tancaments perimetrals en les grans ciutats són «efectius» | Europa Press

La delegada del Govern en el territori valencià, Gloria Calero, ha defensat que els tancaments perimetrals a les ciutats de més de 50.000 habitants els caps de setmana estan sent una mesura «efectiva» i que les actuals restriccions són «encertades», com a prova la baixada de la corba d'incidència del coronavirus.

S'ha pronunciat d'eixa manera la delegada durant la presentació de l'informe Complint 2020, a on ha considerat que els tancaments perimetrals han anat «bé», tot i que s'han registrat quasi 4.000 multes en un cap de setmana.

Sobre això, ha destacat que el tancament afecta a uns dos milions de ciutadans, pel que, tot i les sancions, opina que la ciutadania «sí que és conscient de la situació tan complicada. A les 19.00 hores de la vesprada vas per qualsevol ciutat i està buida, això és un signe de responsabilitat», ha agregat.

Respecte a les pròximes restriccions, Calero ha defensat que el president Ximo Puig farà una valoració l'1 de març per a vore «quines mesures es poden alleugerir», encara que ha insistit que «o acabem amb este virus tots junts, o no val per a res».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen el macrobrot registrat en una residència de Benirredrà" "URGENT: Les universitats valencianes tornen l'1 de març a la docència presencial"