Carmen Gahona expulsa l'amant de Chiquetete del tanatori

Inma Cuevas, la suposada amant del 'cantaor' no li ha pogut donar l'últim adeu, perquè la seua exparella l'ha fet fora del tanatori a crits i de males maneres
Carmen Gahona fa fora del tanatori la suposada amant de Chiquetete | Cedida

Després que Chiquetete haja mort als 70 anys a causa d'un atac de cor, Carmen Gahona torna a traure el seu caràcter. Sembla que ni la mort del seu exhome ha relaxat l'exconcursant de 'Supervivientes'. El 'cantaor' descansa al tanatori de Sevilla des de diumenge, on van assistir diversos amics i familiars per fer-li un últim acomiadament. Segons ha avançat 'La Coctelera', en un moment que havia de ser tranquil i ple de pau per velar l'artista, Gahona va tornar a crear polèmica fent fora l'amant de Chiquetete.

Carmen Gahona, enfadada al tanatori

Inma Cuevas, la suposada amant de Chiquetete, va assistir al tanatori visiblement afectada per donar-li l'últim adeu al 'cantaor'. Però Cuevas no va poder acomiadar-se de l'artista, ja que es va trobar amb una Carmen Gahona molt enfadada. L'exconcursant de 'Supervivientes' es va enfrontar a l'amant de Chiquetete i la va fer fora del tanatori tot cridant. Les filles de Chiquetete també van reaccionar de males maneres contra la suposada amant del seu pare.

Inma Cuevas va assistir al tanatori per acomiadar-se de Chiquetete | València Diari

Inma ataca la família de Chiquetete

Malgrat anar-se'n sense retraure res a Gahona, la veritat és que Cuevas va expressar-se al cap d'un moment d'eixir del tanatori. La jove, molt afectada, va assegurar que tenia «la necessitat de ser-hi perquè he sentit molt la mort». A més, va aprofitar per atacar la família de Chiquetete: «Ara hi ha la família, però la setmana passada estava molt sol a l'hospital». Sens dubte, amb aquestes afirmacions, Inma Cuevas deixa les portes obertes a una possible guerra que segurament començarà a la televisió.

Era certa la relació entre Inma Cuevas i Chiquetete?

Després d'haver-ho deixat amb Carmen Gahona a causa d'una deslleialtat per part del 'cantaor', semblava que Chiquetete havia recuperat la il·lusió amb Inma Cuevas, una jove 30 anys menor que ell. Encara que ell no parava de negar-ho —«jo ja no tinc edat per aquestes coses»—, la jove va assegurar al plató de 'Sálvame' que tenia una relació amb el 'cantaor' i que tots dos estaven enamorats: «Estic molt enamorada d'Antonio i ho he de mantenir en secret».

Inma Cuevas va desvelar a 'Sálvame' que tenia una relació amb Chiquetete | Mediaset

 

Inma Cuevas va aprofitar per acusar l'exparella del 'cantaor', assegurant que Chiquetete li havia donat «mala vida». Molts van assegurar que la jove només buscava un moment televisiu per donar-se a conèixer i guanyar uns diners extra. No obstant això, diverses imatges van confirmar la suposada relació entre tots dos.

El famós caràcter de Carmen Gahona 

La veritat és que no és la primera vegada que Gahona arremet contra alguna de les exparelles de Chiquetete. De fet, és habitual veure-la a la televisió parlant malament de les dones que algun dia van ocupar el cor del 'cantaor'. Sens dubte, la guerra més gran de l'exsupervivent va ser la que va mantenir amb Raquel Bollo. La lluita entre les dos al plató de 'Sálvame' va ser tan forta que fins i tot es van insultar i amenaçar, i van ploure demandes per tot arreu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La fortuna milionària de Lolita" "Estes són les falles guanyadores del concurs de Teatre Faller de Torrent"