Carrers tallats al tr脿nsit el pr貌xim diumenge 6 de desembre per la Marat贸 de Val猫ncia

Esta edici贸 es celebrar脿 sense p煤blic a causa de la pand猫mia
El tall al tr脿nsit s'iniciar脿 a les 7.00 hores en el centre | Shutterstock

El pr貌xim diumenge 6 de desembre, alguns carrers del centre de Val猫ncia estaran tallats al tr脿nsit per la Marat贸 'Val猫ncia Trinidad Alfonso EDP Elit Edition'. En esta edici贸, a causa de la pand猫mia, l'Ajuntament ha perm茅s la carrera sense p煤blic i nom茅s per a deportistes d'elit.

Segons informa 'Las Provincias', el tall al tr脿nsit s'iniciar脿 a les 7.00 hores en el centre i a les 6.00 hores en la resta de zones, com l'avinguda del professor L贸pez Pi帽ero des de la rotonda del Saler. De la mateixa manera, des de les anteriors 24 hores, el pont de Montolivet patir脿 talls intermitents fins a les nou de la nit del diumenge per al muntatge i desmuntatge de l'arc d'eixida de la carrera.

L'itinerari de la carrera passar脿 pel pont de Montolivet, Pla莽a d'Europa, Alameda, Menorca, Serradora, Mar铆 Blas de Lezo, Llu铆s Peix贸, Avinguda dels Tarongers, Ramon Llull, Manuel Candela, Pare Tom脿s de Monta帽ana, Alameda, Pla莽a de Saragossa, Alameda, Sant Pius V, Trinitat, Guadalaviar, Pla de la Sa茂dia, Mauro Guill茅n, Men茅ndez Pidal, Pont de les Gl貌ries Valencianes, Gran Via de Fernando el Cat貌lic, Jes煤s, Guillem de Castro, Blanqueries, Conde de Tr茅nor, Pintor L贸pez, Pla莽a de Tetuan, La Pau, Poeta Querol, Pascual i Gen铆s, Roger de Lauria, Pla莽a de l'Ajuntament, X脿tiva, Col贸n, Porta de la Mar, Navarro Reverter, Pla莽a d'Am猫rica, Jacinto Benavente, Alcalde Reig i, per a finalitzar, la Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies.

El tr脿nsit es comen莽ar脿 a obrir progressivament a partir de les 11.45 hores, despr茅s del pas de la carrera.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Una persona entra en parada card铆aca a les portes de l'Hospital de Castell贸" "ATENCI脫: La 煤ltima xifra de contagis en Espanya"