Els casos en residències baixen un 55,6% però els morts augmenten un 38% en l'última setmana

En la població en general s'han notificat 42.868 nous positius en el territori valencià en l'última setmana

Imatge detall de dos persones majors agafant-se les mans
Els morts en residències valencianes augmenten un 38% en l'última setmana | Pixabay

Els casos positius de coronavirus registrats en residències valencianes han baixat un 55,59% en l'última setmana, pràcticament el triple respecte a la població, però els morts han augmentat un 38%, el que suposa el doble que entre la societat en general, segons ha assenyalat la patronal Aerte.

L'Associació Empresarial de Residències i Servicis a Persones Dependents del territori valencià ha destacat que en la setmana del 29 de gener al 5 de febrer, segons dades de la Conselleria de Sanitat, s'han registrat 599 nous contagis en residències enfront dels 1.349 de la setmana passada, el que suposa un descens del 55,59% respecte de la setmana anterior.

Per part seua, en la població en general s'han notificat 42.868 nous positius en el territori valencià enfront dels 53.179 de la setmana passada, cosa que suposa un descens del 19,38% respecte de la setmana anterior. D'esta manera, esta setmana hi ha hagut un descens de contagis en residències de quasi el triple al general de la població.

No obstant això, esta setmana han mort 142 residents enfront dels 103 de la setmana anterior, que és un augment del 37,86%.  Estes xifres suposen que l'increment de defuncions en residències és quasi el doble al general de la població. El 42,20% de les residències valencianes està sense casos confirmats, segons les mateixes fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari