Els últims cinquens i el segon quart del sorteig de Nadal, a València i Alacant

El número 69.823, el 81.610 i 49.797 també han caigut en territori valencià

Prepració del sorteig de la Loteria de Nadal 2019
Loteria de Nadal | València Diari

La loteria de nadal ha regat de milions d'euros diferents municipis del territori valencià, especialment en les províncies d'Alacant i València. No solament,la Grossa, el premi més esperat, i el tercer premi, ha caigut en localitats valencianes, sinó que també han arribat quarts i cinquens. 

Precisament, l'última part del sorteig, ha deixat diferents premis. El número 69.823 ha resultat agraciat amb el seté dels huit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie, que s'ha venut en Alacant i en Quart de Poblet (València).

També el número 81.610 ha resultat agraciat amb l'últim dels huit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie, i s'ha venut en cinc localitats de les províncies d'Alacant i València. De nou Castelló s'ha quedat fora. En concret, el número, que va ser cantat a les 13.12 hores en el nové filferro de la novena taula, s'ha repartit entre les localitats alacantines de Crevillent Santa Pola i Guardamar del Segura i les valencianes de Silla i Manises.

A més, el número 49.797 ha resultat agraciat amb el segon dels dos quarts premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 200.000 euros a la sèrie, i ha parat a Benicàssim (Castelló), Benidorm (Alacant) i Xàtiva (València). El número ha sigut cantat a les 13,14 hores en el nové filferro de la desena taula, en el qual suposa l'últim gran premi de tot el sorteig.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari