El Comissionat del Departament de Salut de Torrevieja presenta la seua dimissió

Ha dimitit davant de la polèmica generada després de la seua vacunació
Ha dimitit per vacunar-se abans d'hora | Laia Solanellas

El comissionat del Departament de Salut de Torrevieja, José Antonio García Gómez, ha presentat la seua dimissió a la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló. García Gómez, qui ha afirmat que ha sigut vacunat quan li corresponia, renúncia al seu lloc per a no danyar la imatge de la Conselleria de Sanitat i la Generalitat Valenciana davant de la polèmica generada després de la seua vacunació. 

Ana Barceló ha acceptat la decisió del comissionat i ha valorat que, al marge del que ha passat amb la vacunació, el treball fet per José Antonio García Gómez al capdavant del comissionat del departament «ha sigut exquisit en tot moment».

El Departament de Salut de Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant), ja ha vacunat a tot el personal sanitari i la resta de treballadors tant d'Atenció Primària com de l'hospital comarcal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Castelló Ruta de Sabor': Nou model de gestió de la marca gastronòmica de la província" "La situació actual de la vacunació en el territori valencià"