Confinen dos classes en confirmar-se diferents casos positius en Alcoi

S'han activat els protocols de seguretat establits per Sanitat
Dos classes confinades en Alcoi | ACN

Dos aules de dos centres educatius d'Alcoi, en l'Alcoià (Alacant), han sigut confinades després de detectar-se diferents casos positius del Covid-19 dins del seu grup estable de convivència. Fonts educatives han informat que durant el matí d'este divendres es farà la prova PCR tant als alumnes com als tutors del curs.

En el col·legi de Sant Roc, el positiu s'ha detectat en un grup de quart de Primària, mentres que en l'escola Arnauda l'aula confinada pertany a Infantil.

En els dos casos, el centre educatiu ha comunicat a les famílies el problema i han ressaltat que estan seguint el protocol marcat per les institucions sanitàries. «Volem transmetre'ls serenitat i confiança en les mesures i instruccions que venen dirigides per les autoritats sanitàries i educatives de la nostra localitat», ha expressat el col·legi Sant Roc en un comunicat, que demana també «col·laboració i responsabilitat a extremar tota classe d'actuacions preventives».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: El coronavirus afecta a 200 localitats valencianes en els últims 3 dies" "El motiu pel que demanen el cessament de la gerència del departament de salut de Xàtiva"