El Consell Escolar de Castelló mantindrà com no lectiva la setmana de les festes de la Magdalena

S'oferiran activitats no lectives durant la setmana de les festes fundacionals
Es mantindrà com no lectiva la setmana | Facebook

El Consell Escolar de Castelló ha acordat mantindre com no lectiva la setmana de les festes de la Magdalena. L'alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, ha presidit una reunió amb la comunitat educativa, juntament amb el regidor d'Educació a l'Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita.

Tal com estava previst, el consistori oferirà activitats no lectives durant la setmana de les festes fundacionals. «Des de la regidoria havíem previst tots els escenaris i hi havia previstes activitats lúdiques en tots els centres per a facilitar la conciliació familiar durant eixos dies», ha apuntat l'edil d'Educació. El Consell Escolar Municipal és un òrgan consultiu i la qüestió sobre la setmana de Magdalena s'abordarà igualment en el si de la Junta de Govern Local.

Esta és la tercera volta que el Consell Escolar debat este assumpte. En les dos ocasions anteriors, l'òrgan va acordar mantindre les vacacions per la festivitat de la Magdalena. Per este motiu, des d'Educació es van programar activitats no lectives per a facilitar la conciliació familiar. En eixe sentit, en les dos ocasions prèvies a esta reunió del Consell, s'ha comptat amb l'aval dels inspectors educatius.

Durant la crisi sanitària provocada pel Covid-19, les administracions implicades en l'educació han pres mesures en l'àmbit educatiu ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El territori valencià, la tercera comunitat que més vacunes ha administrat" "Gandia reposa els arbres en mal estat de la localitat"