El Consell prendr脿 noves mesures front al Covid-19 en funci贸 de l'evoluci贸

Puig ha assegurat que des de l'脿mbit sanitari s'estan preparant per al que vinga
Esperaran l'evoluci贸 de la pand猫mia | Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat este dilluns que durant els pr貌xims dies s'estudiaran les mesures adoptades la setmana passada per a tractar de frenar l'avan莽 del coronavirus en el territori valenci脿 i, 芦en funci贸 de com avancen els diferents par脿metres, es prendran noves mesures禄.

Durant la seua assist猫ncia a la presentaci贸 de la campanya del 'Kaki Ribera del X煤quer', en l'Alc煤dia, la Ribera (Val猫ncia), Puig ha assegurat que des de l'脿mbit sanitari s'estan preparant per al que est脿 sent ja una realitat, com 茅s l'augment d'hospitalitzacions i d'ingressos en UCI de pacients amb Covid-19.

芦No estem en un moment d'estr茅s per貌 cal preparar-se perqu猫 qualsevol ciutad脿 que es veja afectat tinga la millor resposta possible禄, ha assegurat Puig, qui ha insistit en la import脿ncia de la corresponsabilitat de cada persona per a frenar els contagis.

Encara que ha assegurat que 芦la immensa majoria est脿 fent un esfor莽 extraordinari i seguint les directrius que marquen les autoritats sanit脿ries禄, ha manifestat que s'ha d'insistir en esta q眉esti贸. 芦Tot esfor莽 que fem per complir les normes 茅s fonamental禄, ha manifestat el president.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸: X脿tiva pren noves mesures m茅s dr脿stiques per fer front al Covid-19" "L'oci nocturn de Val猫ncia demana obrir durant el dia per a recuperar-se"