Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid lidera el rànquing de nous contagiats, amb més de 900 casos nous
Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més nous casos notificats | ACN
 

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dilluns, 14 de setembre, amb 3.023 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 593.730 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 207 defuncions per coronavirus, tres més que ahir, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 29.848, 101 més que el divendres passat.

Este dilluns, Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 910. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies també ha sigut Madrid, amb 55 morts, a gran distància de la segona, Andalusia, amb 33.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Pràcticament 400 nous contagiats valencians" "Última hora: 19 brots valencians nous de coronavirus"