Més de 1.800 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

El País Basc lidera el rànquing de nous contagiats, amb més de 300 casos infectats
El Ministeri ha informat de 1.230 defuncions per coronavirus | Salut

Els contagis per coronavirus en Espanya continuen baixant. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dilluns, 15 de febrer, amb 1.876 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.086.286 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.230 defuncions per coronavirus,  en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 65.449 morts des de l'inici de la pandèmia.

En l'última actualització dels contagis per Covid-19 en Espanya, el País Basc és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats, amb un total de 363 persones infectades.

Respecte a les morts245 corresponen a Andalusia, seguit del territori valencià, a on han mort 240 víctimes per la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Bajan los contagios por Covid-19 en el territorio valenciano" "URGENT: Els 25 nous brots en el territori valencià"