Més de 7.600 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

Castella i Lleó és la comunitat amb major número de casos per coronavirus
El Ministeri ha informat de 1.369 defuncions en Espanya | València Diari

Este dilluns, 25 de gener, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització de la situació del coronavirus en Espanya, que apunta que s'han diagnosticat 7.698 nous casos de coronavirus en les últimes hores. 

Ara bé, hui este total puja fins als 2.593.382 contagis, que és la xifra total d'infectats des de què va començar la pandèmia.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.369 defuncions en Espanya en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 56.208 morts per coronavirus.

Este dilluns, Castella i Lleó s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 1.309 nous infectats. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut el territori valencià amb 345 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació: L'aniversari d'una mestra provoca quatre positius per Covid-19 en Nules" "Pillen 'in fraganti' a 55 persones en dos festes il·legals en Elx"