Pugen els contagis per coronavirus en Espanya en les últimes 24 hores

Han mort 34 persones en l'última setmana
Augmenten els contagis en Espanya | JCCM

Els contagis per coronavirus en Espanya no paren de pujar. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimarts, 4 d'agost, que apunta que s'han diagnosticat 1.178 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Ara bé, les xifres continuen sense quadrar: mentres que ahir es comptabilitzaven 297.054 casos confirmats, hui este total puja fins als 302.814 contagis (en són 5.760 més). Este desajust es podria deure a casos no detectats en el dia previ, sinó en dies anteriors, i que no s'havien sumat.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 34 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 28.498, 26 més que ahir.

Este dimarts, Aragó s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 365. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Aragó, amb 15 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: 107 municipis valencians sumen positius en els últims 4 dies" "Un positiu en el centre de transfusió valencià obliga a fer tests als treballadors"