El coronavirus registra més de 8.000 contagiats durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid notifica pràcticament 2.000 nous contagis
Es disparen els casos per coronavirus en Madrid i Catalunya | València Diari

Este dimecres, 4 de novembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'últim informe sobre l'evolució del coronavirus en Espanya. Desafortunadament, el número de contagiats per la pandèmia s'ha disparat de nou en les últimes 24 hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 8.924 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.284.408.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 888 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 36.495, 238 més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és de nou la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 1.942 diagnòstics per la malaltia en este territori. En eixe sentit, Catalunya també ha registrat 1.619 infectats pel virus.

Respecte a les morts, 153 corresponen a Andalusia. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 139 víctimes per la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un brot en el Seminari de Moncada deixa 14 infectats" "1.804 nous contagis per coronavirus en el territori valencià"