Les festes il·legals i els brots per coronavirus es multipliquen en València

Els casos per cada 100.000 habitants es disparen en menys de quatre mesos
La Policia Local ha actuat en les reunions privades de més de sis persones | ISTOCK

Les festes privades il·legals amb presència de més de sis persones s'han disparat en les últimes setmanes en la ciutat de València. Les dades són realment preocupants, ja que les denúncies per este tipus d'actes han incrementat de 7 sancions imposades per la policia local a 137. 

Tal com ha avançat el diari 'Levante-EMV', el regidor de Policia, Aaron Cano, ha informat que des de juny a novembre s'han imposat 15.194 multes per no portar mascareta i, a demés, s'aprecia que s'han reduït a 1.711 en novembre a causa del fet que no hi ha botelló en la ciutat i al fet que la gent respecta més les restriccions, ha indicat el regidor de policia.

No obstant això, Cano ha alertat de la gravetat d'incomplir les mesures en l'àmbit privat, ja que més del 80% dels brots per coronavirus s'originen en reunions familiars i socials. En la capital del Túria, s'han registrat hui 246 casos per cada 100.000 habitants enfront dels 25 casos que hi havia en el mes de juliol.

D'altra banda, les autoritats han hagut d'imposar 711 sancions per incomplir el toc de queda, des que es va activar el passat 25 d'octubre a les 00.00 hores. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Es dispara de nou el número de contagiats per coronavirus en Espanya" "Atenció: La nova xifra de contagis per coronavirus en el territori valencià"