D'esta forma serà el deport durant la Fase 1 en el territori valencià

A partir d'este dilluns s'obriran les instal·lacions deportives a l'aire lliure amb cita prèvia
El canvi de fase no afectarà a les franges horàries | Policia Local de Sant Vicent del Raspeig

 

El pròxim dilluns 18 de maig tot el territori valencià passarà a la Fase 1 de la desescalada. Però este canvi de fase no afectarà a les franges horàries per a que els ciutadans puguen eixir a fer deport o a passejar. 

 

Segons informa 'Levante-EMV', les pràctiques deportives a l'aire lliure en solitari i els passejos es mantenen amb els mateixos horaris que abans. En este cas es pot fer exercici en el municipi en el que es residix de 6 a 10 hores i de 20 a 23 hores. No obstant això, en les localitats amb menys de 5.000 habitants, es podrà fer deport en qualsevol moment del dia, entre les 6 i les 23 hores. 

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

De la mateixa manera, a partir d'este dilluns s'obriran els Centres d'Alt Rendiment, els clubs deportius podran fer entrenaments en grups de fins a deu persones amb un sol entrenador i s'obriran les instal·lacions deportives a l'aire lliure amb cita prèvia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!