Desapareixen 4.400 dosis més: un total de 28.000 vacunes de Moderna 'extraviades' per Sanitat

El número de dosis de les vacunes de Moderna seguix sense quadrar en l'informe del Ministeri de Sanitat

Vials amb un adhesiu que diu 'COVID-19 / Vacuna contra el coronavirus / només per injecció'
No s'han tornat a oferir dades en este sentit | ACN

El número de dosis de les vacunes de Moderna, la més cara de totes, seguix sense quadrar en l'informe del Ministeri de Sanitat, que va va avisar d'un carregament de 200.000 dosis en el quart enviament. Però a Espanya arribat 195.600 segons està recollit en l'informe.


Segons informa 'Vozpópuli', es traca de 4.400 dosis de diferència. I estes han de sumar-se a les 23.600 dosis de la mateixa vacuna que també s'han "perdut" entre els tres primers enviaments de la farmacèutica.

D'esta manera, els informes haurien d'haver reflectit la setmana passada un total de 215.600 dosi, mentres que només mostraven 192.000. Parlem de 28.000 vacunes de Moderna que no se sap a on estan. 

Com a conseqüència, les Forces Armades han hagut de vacunar-se amb vacunes de Pfizer i AstraZeneca, però no de Moderna. Esta informació va ser donada fa una setmana per la ministra de Sanitat, Carolina Darias, que no ha tornat a oferir dades en este sentit.

A demés, ja han passat algunes setmanes des de què es va prometre incloure en l'informe les vacunes enviades al Centre Militar de Farmàcia, el receptor de l'Exèrcit. Però açò encara no s'ha produït. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari