Kike Mateu, el periodista valencià infectat amb coronavirus en Milà, rep l'alta

Ho ha anunciat a través de les xarxes socials com si d'un partit de futbol es tractara
Kike Mateu ha rebut l'alta este diumenge | Twitter

Kike Mateu, el periodista deportiu valencià que s'infectà de coronavirus en Milà, ha rebut l'alta hospitalària este mateix diumenge. D'esta manera ho ha anunciat ell mateix a través de les xarxes socials, com si d'un partit de futbol es tractara.

Mateu, que es trobava ingressat en l'Hospital Clínic de València des de fa 25 dies, ha narrat el moment en què li han donat l'alta a través de Twitter: «Coronavirus. Dia 25. Segona part de la pròrroga. Minut 116' de la final. Entra el metge en la meua habitació, em mira i dispara. Marca Iniesta. He donat el segon negatiu. Acaba el partit. Me'n vaig a casa. La bogeria. Som campions. Hui ho celebre jo, demà tu i prompte tots».

El periodista també ha aprofitat per a agrair al personal sanitari el seu tracte durant el seu ingrés: «Han sigut molts dies i amb els seus mals moments. No ha sigut fàcil, però m'heu cuidat com si foreu la meua família. Mai vos ho podré agrair el suficient. Però sempre ix el sol. És hora, llàgrimes d'emoció, de per fi dir-te adeu. Fins sempre», ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Les noves mesures del Govern per a fer font al coronavirus" "Alejandra, curada de coronavirus: «No me encontraba mal y seguí quedando con amigos»"