Les Escoles Esportives Municipals de Burjassot reprenen l鈥檃ctivitat

Les classes s鈥檋an reorganitzat de diferent manera

Les Escoles Esportives Municipals de Burjassot, en l'Horta Nord (Val猫ncia), reprenen l鈥檃ctivitat
Les reserves es poden fer a trav茅s d'internet | Ajuntament de Burjassot

Este dilluns, 1 de mar莽, han entrat en vigor les noves mesures anunciades pel govern de la Generalitat i publicades, la setmana passada, en el DOGV. Entre les noves mesures per a la progressiva desescalada en el territori valenci脿, estan les referents a l鈥櫭爉bit deportiu, les que afecten tamb茅 la marxa de les Escoles Esportives Municipals de Burjassot, en l'Horta Nord (Val猫ncia).

A partir del dilluns, les diferents modalitats que conformen les Escoles Esportives Municipals han repr茅s l鈥檃ctivitat encara que, depenent de les caracter铆stiques de cada deport, les classes s鈥檋an reorganitzat de diferent manera. Com a norma general, totes les disciplines deportives es practicaran a l鈥檃ire lliure, en instal路lacions obertes i sense contacte f铆sic.

En el cas de les modalitats d鈥檈sports d鈥檈quip o modalitats deportives, les classes de les que es fan de manera grupal, estes podran fer-se en grups m脿xims de 4 persones, sense contacte f铆sic i mantenint la dist脿ncia de seguretat recomanada per les autoritats sanit脿ries.

Reserva pr猫via de pistes

A dem茅s, tal com establix la resoluci贸 de la Conselleria de Sanitat, 芦les activitats deportives grupals es faran en grups estables i evitant els contactes amb altres grups d鈥檃ctivitat o d鈥檈ntrenament. Tamb茅 es podran fer 煤nicament din脿miques deportives individuals i sense contacte f铆sic, que permeten garantir en tot moment la dist脿ncia de seguretat entre els deportistes participants禄.

Per a garantir que el retorn a l鈥檃ctivitat de les Escoles Esportives Municipals es fa amb normalitat i complint amb tota la normativa establida, els entrenadors i monitors responsables han mantingut, durant els 煤ltims dies, comunicaci贸 amb els seus grups d鈥檃lumnes per a indicar-los exactament en quina instal路laci贸 es faran les classes i entrenaments. L鈥橝uditori de la Casa de Cultura i les pistes de front贸 seran, principalment, les instal路lacions que alberguen l鈥檃ctivitat que es feia en la sala d鈥檃ctes de la Casa de Cultura i en el Pavell贸 Cobert.

D鈥檃ltra banda, des de l鈥1 de mar莽, es reobrin les pistes de tenis, p脿del i front贸 del Poliesportiu Municipal, quedant activa la plataforma en la web municipal per a fer la reserva pr猫via de pistes.

🌞Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari