Las farmàcies vendran un test ràpid de coronavirus per a fer en casa pels propis pacients

Els farmacèutics ja han expressat la seua preocupació
Només es podran adquirir baix prescripció mèdica | ACN

En els pr√≤xims dies, dos empreses van a comen√ßar a comen√ßar a comercialitzar en Espanya uns test d'autodiagn√≤stic d'anticossos de coronavirus que es poden obtindre en farm√†cies i es poden fer en casa. Aix√≤ s√≠, nom√©s es podran adquirir baix prescripci√≥ m√®dica.

Segons informa 'Las Provincias', davant la seua imminent comercialitzaci√≥, els farmac√®utics han expressat la seua preocupaci√≥ respecte a com es controlaran els positius ja que ara estar√† en mans del ciutad√† el fet d'avisar al centre de salut. 

De la mateixa manera, l'√ļs del test √©s molt senzill i molt paregut al de la glucosa. Nom√©s cal una mostra de sang, ficar-la en el test, afegir diluent i esperar uns 15 minuts. 

Des de les farm√†cies, per exemple, una d'Elx, en la comarca del Baix Vinalop√≥ (Alacant), creuen que √©s una bona idea, ja que proporciona informaci√≥ de forma r√†pida, per√≤ que seria millor fer-los en els propis establiments. D'esta forma, incl√ļs es conseguiria descongestionar els centres de salut.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Pràcticament 7.000 nous contagiats en Espanya" "Última hora: 58 brots nous de coronavirus en el territori valencià"