Una festa il·legal congrega en un pub de València a 50 persones sense mascareta

La festa, celebrada en un pub del carrer Jesús, va despertar les sospites dels agents en vore a molta gent
Tots els assistents a la festa anaven sense mascareta | Europa Press

Esta nit de diumenge, cap a les 02.30 hores, la Policia Nacional de València ha observat com diferents grups de persones entraven i eixien d'un pub situat en el carrer Jesús, en el districte d'Arrancapins, en València.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', les autoritats entraren al local de paisà i allí es trobaren amb 42 persones dins del pub. Segons pareix, dins de l'establiment estava celebrant-se una festa il·legal amb quasi mig centenar d'assistents.

Ràpidament, la Policia va dissoldre la festa, ja que a causa de la normativa autonòmica del coronavirus, els llocs d'oci nocturn deuen estar clausurats temporalment.

El dispositiu de les autoritats han posat 42 denúncies per incompliment de la normativa del Covid-19, a demés, no respectaven la distància social i tampoc portaven mascaretes. D'altra banda, també es posaren cinc sancions als assistents per tinença d'estupefaents.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ultimàtum d'Illa: La petició desesperada que ha fet el govern espanyol a Madrid" "En números: València, creixement de la població a pesar de tot"