Files interminables per a canviar les pessetes per euros

Este dimecres acaba el termini per a canviar monedes i bitllets en la seu del Banc d'Espanya

Este dimecres és l'últim dia de termini per a canviar les pessetes i molts són els valencians que han esperat a última hora per a acudir a la seu del Banc d'Espanya per a efectuar el canvi.

Les files de gent -sense cita prèvia- esperant el seu torn és una estampa que es repeteix des de finals de la setmana passada.

"És típic d'alguns espanyols deixar tot per al final", comenta una de les persones que estan fent cua.

Cal destacar que les persones que tenen cita prèvia, són ateses a la seua hora i que el personal del Banc d'Espanya informen en tot moment a les persones que fan fila de les monedes i bitllets susceptibles de ser canviades a euros per a agilitar l'espera.

A més, també tenen la possibilitat de deixar en custòdia els diners al costat d'un número de compte bancari i se li ingressarà en euros a partir de l'1 de juliol.

Moltes persones prefereixen guardar les monedes, perquè les conserven “per afecte”, ja que han crescut o viscut part de la seua vida amb pessetes i pot més la nostàlgia que el Banc d'Espanya els puga donar per elles.


A més, hi ha gent que aprofita el viatge, per a fer el canvi no sols de les seues pessetes, sinó també de persones de confiança, que així s'estalvien un viatge.

Qualsevol persona física o jurídica pot fer el canvi de pessetes a euros en les sucursals del Banc d'Espanya o en la seu central (a Madrid).

En 2002, l'euro va substituir definitivament a la pesseta com a moneda de curs legal i des d'este dimecres passarà a ser història.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig anuncia noves mesures després dels macrobrots de Mallorca" "Sagunt a Escena presenta 22 espectacles amb l'actuació de James Rhodes"