Una firma de moda valenciana para la seua producció per a fer mascaretes

Les màscares seran destinades al personal sanitari espanyol
Les mascaretes són de 21x21 centímetres | Pexells

 

Este dimarts, la firma de moda valenciana 'THE-ARE' ha decidit parar la producció de roba en el seu taller de Manises, en la comarca de l'Horta de València, per a cosir mascaretes. Estes màscares seran destinades a tot el personal sanitari del país per a fer front a la crisi del coronavirus. 

 

Segons informa 'Levante-EMV', Rocío Botella, dissenyadora de la marca, afirma que: «A primera hora del matí, s'han posat en contacte amb mi un equip de metges. Els hem dit que sí en el mateix moment. En esta situació tot suma i qualsevol cosa que fem serà de gran ajuda per a superar esta crisi. Units ho conseguirem».

 

D'esta manera, la dissenyadora ha seleccionat un teixit de cotó adequat per a les mascaretes. Â«Hem tallat el teixit en quadrats de 21x21 centímetres i els hem cosit dos cintes. Per al personal sanitari és més còmode portar les màscares nugades que amb cintes elàstiques», explica Rocío Botella. La primera tanda de 530 mascaretes eixirà entre hui i demà cap als hospitals que les necessiten i, després d'esta primera producció, faran més unitats.

 

El suport dels seguidors

'THE-ARE' és una firma de moda valenciana que va nàixer en 2014 a través d'Instagram. Este dimarts, alguns seguidors han escrit a la marca per a preguntar com podien ajudar amb el tema de les mascaretes. «És molt bonic vore com ens està unint esta crisi i les ganes que tenim de què acabe per a recuperar la nostra vida normal», afirma la dissenyadora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram