El fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València atorga a Gandia 656.312 euros

És el tercer municipi valencià que rep més diners
Arxiu | ACN

El fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València ha augmentat el seu pressupost i destinarà un total de 40 milions d'euros durant este any. Per tant, a principis d'este mes, la institució provincial anunciava que Gandia, en la Safor (València), rebria un total de 408.000 €, convertint-se en el tercer municipi de la província què més diners rep, només per darrere de València i Torrent, en l'Horta (València).

Ara, i donada la situació d'emergència sanitària provocada per la COVID-19, la Diputació ha augmentat la seua aposta pels municipis i d'esta manera ha fet una aportació extraordinària que, en el cas de Gandia ascendix fins als 656.312 euros.

Amb esta liquiditat, des de l'Ajuntament de Gandia es farà front a la nova situació que ha generat la crisi sanitària i es pretén implementar i completar accions, que ja s'han posat en marxa, destinades a pal·liar la situació complicada que travessen famílies i empreses.

Què és el Fons de Cooperació Municipal Incondicionat de la Comunitat Valenciana?

El Fons de Cooperació Municipal Incondicionat de la Comunitat Valenciana té per objectiu garantir la suficiència financera de les entitats locals del territori  i potenciar la seua autonomia local sobre la base del principi de subsidiarietat a través del finançament global de la seua activitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: El Govern canvia l'edat dels xiquets que podran eixir al carrer" "Els sanitaris valencians utilitzaren 1.063 mascaretes defectuoses"