Gana un milió en una loteria per a vacunats contra la COVID-19

Una dona ha guanyat un milió en una loteria, en la qual només podien participar persones vacunades contra el coronavirus

Una dona ha guanyat un milió de dòlars a Ohio (els Estats Units) per vacunar-se contra el COVID-19. Es tracta d'un sorteig que s'ha creat per a fomentar la vacunació enfront de la COVID-19 entre els ciutadans de l'estat. La campanya es coneix com 'Vax-a-Million' i contenia un altre premi, una beca completa de quatre anys per a estudis. El Governador d'Ohio, Mike DeWine, ha compartit una foto en Twitter amb el jove que ha rebut la segona recompensa:

Per a participar en esta rifa tan sols cal comptar amb una dosi de la vacuna. El dia del llançament de la loteria es van registrar 2,3 milions de persones en la web, per a optar al primer premi i convertir-se en milionaris. Quant a les beques d'estudis, van anar 100.000 els joves entre 12 i 17 anys que es van inscriure. La beca cobreix des de la matrícula fins als llibres, incloent-hi despeses d'habitació. Este joc d'atzar es posarà en marxa cada dimecres durant un mes.Altres campanyes per a incentivar la vacunació als Estats Units

 


Este no és l'únic reclam que han buscat els diferents estats del país per a promoure la vacunació contra el COVID-19, que ha inclòs des de cervesa fins a marihuana gratis. A Nova York es van regalar hamburgueses, abonaments de metre i també beques universitàries.

El mateix president Joe Biden es va aliar amb Uber i Lyft per a oferir viatges gratuïts en els seus cotxes també a les persones vacunades. A pesar que el país té a la meitat dels adults vacunats, s'han detectat absències en les cites i esta és una de les maneres d'animar a la població a aconseguir la immunització enfront del SARS-CoV-2.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Comptes Casa Reial: regals institucionals i 244.000 euros per a Felipe VI" "Sanitat invertirà més de 64 milions d'euros per a reforçar l'atenció en estiu"