Gandia inaugura este cap de setmana la programació de 'La mar de teatre'

Se celebrarà a primera línia de la platja
Els actes seran en la platja | Cedida

El regidor delegat de Política Festiva de Gandia, en la comarca de la Safor (València), Jose Manuel Prieto, ha presentat este dimecres la programació de la iniciativa 'La mar de Teatre'. Una mesura que portarà durant tres caps de setmana de setembre, actuacions teatrals en la primera línia de la platja de Gandia (Colònia Ducal).

Tal com ha explicat Jose Manuel Prieto, després de la suspensió de la Fira i Festes d'enguany es va decidir traslladar a les companyies que havien estat contractades la possibilitat de canviar les dates per no haver de cancel·lar les actuacions. Una mesura que ajudava al sector cultural al temps que generava activitat en els carrers per a dinamitzar el comerç i l'hostaleria.

'La mar de Teatre' serà la primera mostra d'una tardor plena de programació i de les companyies que anaven a actuar a la Fira i Festes. Tindrem programació pràcticament fins a la setmana dels Premis Literaris i d'ahí enllaçarem amb el Nadal.

La primera actuació tindrà lloc els dies 4 i 5 de setembre a partir de les 19.00 hores amb l'actuació de la 'Cia. nom provisional' i l'espectacle 'Qui cu qui què quina'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Palau Ducal de Gandia celebra un concert el divendres" "Polèmica: Els pares només agarraran la baixa si el seu fill dona positiu en Covid-19"