Godella llança una campanya per a promocionar als autònoms i professionals

Les persones que desitgen estar en esta base de dades de comerços i professionals poden donar-se d'alta en la pàgina web de l'Ajuntament de Godella
Ajuntament de Godella | Ajuntament de Godella

L'Ajuntament de Godella, localitat de la comarca de l'Horta Nord (València), a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, oferirà visibilitat a tots els autònoms i professionals del municipi a través d'una secció específica en la pàgina web municipal en la que es podran consultar les seues dades de contacte.

Esta campanya de promoció permetrà que tots els professionals de Godella, tinguen o no un negoci obert, oferisquen els seus servicis a la resta de la ciutadania. Així, es busca que persones que es dediquen a l’advocacia, assessoria, pintura, espectacles, jardineria, entre altres sectors, puguen donar a conéixer els seus servicis específics entre la població.

Les persones que desitgen estar en esta base de dades de comerços i professionals poden donar-se d'alta en la pàgina web https://www.godella.es/va/mapacomercial a través del formulari en línia o imprés.

L'objectiu del consistori de Godella

Teresa Bueso, regidora de Promoció Econòmica, ha explicat el motiu de la creació d'esta base de dades: «Volem que la ciutadania conega a tots els nostres professionals i comerços perquè puguen acudir a ells quan necessiten un servici concret».

«Tots els professionals del nostre poble necessiten promoció i este espai en la pàgina web servirà per a això. Vivim una situació complicada per culpa del Covid-19 i qualsevol ferramenta que permeta la promoció serà de gran utilitat per al nostre teixit de professionals i comerços», ha afegit la regidora.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vicent Marzà parla sobre la vacunació del personal educatiu" "Obert el termini per a inscriure’s en l’Escola de Pasqua 2021 de Xàtiva"