Godella dona inici a la programació cultural de març amb un concert i una exposició pictòrica

Les entrades per als dos actes culturals estan ja disponibles

Exposició pictòrica Godella, en l'Horta Nord (València)
Les entrades ja poden adquirir-se | Ajuntament de Godella

La inauguració de l'exposició pictòrica 'Pont solidari al món', de Pepe Vergara, i el concert presentació del nou disc de Josep Aparicio estrenen la programació cultural del mes de març en Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), després de setmanes en les que la pandèmia ha impedit la celebració d'actes.

El pròxim divendres, 5 de març, a les 19.30 s'inaugurarà la mostra 'Pont solidari al món' amb obres del pintor local Pepe Vergara en Villa Eugènia. La recaptació de l'exposició, que es podrà disfrutar fins al 4 d'abril, anirà destinada de manera íntegra a la creació d'una àrea de l'Hospital de Nepal.

Un dia més tard, el dissabte 6 de març, serà el moment de viure la presentació del nou disc de Josep Aparicio 'Apa' titulat 'Sinèrgies'. La cita començarà a les 18.00 hores en el Teatre Capitoli. Les entrades per als dos actes culturals estan ja disponibles en la web taquillagodella.es, un portal en el que es poden retirar les invitacions per als actes programats sense necessitat de fer cues.

La Regidoria de Cultura de Godella, dirigida per Tatiana Prades, recorda que totes les activitats culturals programades compten amb les mesures de prevenció i seguretat necessàries per a garantir la salut dels assistents en l’actual context de crisi sanitària.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari