El Govern valencià estudia cancel·lar les competicions deportives dels menors de 12 anys

S'ha parlat en una reunió entre les conselleries de Sanitat i Deport
Les competicions quedarien suspeses | Ajuntament de València

A causa de la pandèmia del coronavirus la Generalitat Valenciana està estudiant la possibilitat de suspendre totes les competicions deportives en les que participen els menors de 12 anys. Esta mesura afectaria a més de 50.000 xiquets de tot el territori valencià.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', este dijous ha tingut lloc una reunió entre les conselleries de Sanitat i Deport, i en ella s'hauria acordat posposar l'inici d'estes competicions fins a l'1 de gener del 2021. A demés, des de Sanitat volien que la mesura també arriabara a les categories juvenils, però Educació i Deport s'haurien negat.

Davant d'esta possibilitat, la majoria de les federacions deportives territorials s'han oposat a esta mesura, després de què la conselleria d'Educació els haja informat del que han estat parlant en eixa reunió, ja que asseguren que els xiquets porten setmanes entrenant i preparant-se.

En un principi, tot estava previst per a que les competicions començaren entre el 18 d'octubre i el 4 de novembre, però ara s'haurà d'esperar a la decisió final.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pep 'Botifarra', en concert el diumenge en Botifarra" "Troben a Antonio José Sánchez, desaparegut en Alacant"