L'hostaleria demanarà a Sanitat la reobertura de terrasses, interiors al 30 % i horaris fins al toc de queda

Este dimarts es celebra la segona reunió de la taula de treball per a abordar la desescalada
Demana altres condicions que facen viable la reactivació de la restauració | Cedida

Este dimarts es celebra la segona reunió de la taula de treball per a abordar la desescalada en el territori valencià i la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) ha avançat les peticions que li farà a la Conselleria. 

Segons informa 'Levante-EMV', l'hostaleria considera que la reobertura només de les terrasses és insuficient i demana altres condicions que facen viable la reactivació de la restauració i en les mateixes possibilitats que abans del tancament. 


D'esta manera, sol·liciten una reobertura amb terrasses amb distàncies, interiors al 30% de l'aforament, taules de 6 persones i amb l'ampliació de l'horari fins al toc de queda, fins a les 22.00 hores. 

De la mateixa forma, demanen per als establiments amb repartiment a domicili que es permeta treballar en tot l'horari i fins a les 01.30 hores. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Sanitat mantindrà els gimnasos tancats 15 dies més com a mínim" "Atenció: Els barris de València amb major incidència de coronavirus en aigües residuals"