Un infermer viu en una autocaravana per no contagiar a la seua família

Ha pres esta decisió per precaució, tot i no mostrar simptomatologia
L'infermer ha decidit aïllar-se preventivament, tot i no mostrar simptomatologia | Cedida

Des de l'11 de març, pocs dies abans del decret de confinament, l'infermer Xavi Márquez viu en la seua autocaravana instal·lada en Igualada (Barcelona), a on treballa. Ell és originari de Moià, però des de l'inici del brot va decidir amb la seua família que es quedaria a viure en la zona confinada.

L'infermer vol protegir a la seua família de contagiar-se

Segons ha explicat ell mateix en un vídeo, l'objectiu és «evitar contagis» innecessaris. Márquez ha assenyalat que es troba bé, sense simptomatologia, però ho ha fet per «precaució», ja que està en contacte continuat amb gent infectada. A demés, ha explicat, també està participant en l'assaig clínic de l'investigador Oriol Mitjà que té per objectiu remetre la propagació del virus.

«Jo assumisc el risc de contagi i per a mi viure ací és un esforç de 10 en una escala de l'1 al 10», ha assenyalat Xavi Márquez. En este sentit, s'ha dirigit a la població en general per a reclamar-los que es consciencien de la importància de quedar-se en casa i evitar nous contagis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pedro Sánchez acaba de rebre una bona notícia enmig de la pandèmia" "Arriba el primer avió de la Xina amb material sanitari per als valencians"