L'Ingrés Mínim Vital es podrà demanar a partir d'este dilluns

Hi haurà dos mesos per a fer la sol·licitud
Imatge d'arxiu | Pixabay

L'Ingrés Mínim Vital podrà sol·licitar-se a partir del pròxim dilluns, 15 de juny, de manera telemàtica a través de la pàgina web de la Seguretat Social tant pel sol·licitant com per a un representant, i les sol·licituds presentades entre el 15 de juny i el 15 de setembre tindran efectes econòmics des de l'1 de juny.

La delegada del Govern en el territori valencià, Gloria Calero, ha destacat que amb l'Ingrés Mínim, Espanya i els valencians «guanyen en justícia social i en dignitat».

L'Ingrés Mínim Vital

L'Ingrés Mínim Vital és una prestació dirigida a previndre el risc de pobresa i exclusió social de les persones que viuen soles o estan integrades en una unitat de convivència i manquen de recursos econòmics bàsics per a cobrir les seues necessitats bàsiques.

Es configura com a dret subjectiu a una prestació econòmica, que forma part de l'acció protectora de la Seguretat Social, i garantix un nivell mínim de renda als qui es troben en situació de vulnerabilitat econòmica. A demés, perseguix garantir una millora real d'oportunitats d'inclusió social i laboral de les persones beneficiàries.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig informa que el territori valencià tindrà una 'fase 3 avançada'" "Les línies de l'EMT que et porten des d'este dissabte a la platja"