L'hamburgueseria Five Guys arriba a València i busca personal per a 35 llocs a través del Servef

Suposarà la contractació de 35 persones entre personal de cuina i cambrers
La cadena d'hamburgueseries Five Guys arribarà a València a la tardor | Cedida

 

La cadena d'hamburgueseries Five Guys arribarà a València a la tardor per obrir el seu primer establiment a la Comunitat, un local que suposarà la contractació de 35 persones entre personal de cuina i cambrers. Per cobrir aquests llocs, la companyia està buscant ja candidats a través del 'Espai Empreses' del Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Conselleria d'Economia Sostenible (Servef) de la Conselleria d'Economia, segons ha informat aquest organisme en un comunicat.                           

  

  

L'empresa valorarà que les persones candidates sàpiguen treballar en equip, gaudisquen amb el servei al client, tinguen esperit de superació i ganes d'aprendre. Les funcions del personal seleccionat seran, entre unes altres: preparar diàriament els ingredients frescos, atendre als clients, cuinar hamburgueses i creïlles fregides, així com realitzar les tasques de neteja de cuina i restaurant.                      

 

  

Serà el primer Five Guys a la Comunitat Valenciana

  

Les persones interessades han de dirigir les seues sol·licituds a través del portal del Servef i posicionar-se en l'oferta de treball 507292, adjuntant el seu CV (http://www.servef.gva.es/gvajobs).

  

  

Actualment, la Five Guys compta amb 11 restaurants oberts a Espanya situats a Madrid, Granada, Barcelona i Zaragoza. L'obertura del seu establiment a València serà la primera a la Comunitat Valenciana.

 

  

 L'atenció a les empreses del Servef

  

L'oferta de llocs de treball en Five Guys està gestionada a través de l'Espai Empreses del Servei Valencià d'Ocupació, la unitat especialitzada en l'atenció a empreses que per les seues característiques requerisquen d'una atenció i serveis personalitzats en matèria d'intermediació laboral.

  

  

Espai Empreses oferix diversos serveis a les empreses, des de la selecció de treballadors, com en aquest cas, la col·laboració amb la Xarxa Eures, així com informació sobre la formació a mesura o Pràctiques No Laborals, entre uns altres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La gran xifra d'ocupació hotelera per Cap d'Any a la Comunitat" "Última hora: Primera dimissió en el govern català per oposició a la independència"