El moment en el qual el Marroc obri portes i deixa passar a immigrants a Ceuta

En el vídeo es mostra com les forces de seguretat obrin la porta per a deixar als immigrants creuar la tanca, provocant l'entrada massiva a Ceuta.


Ceuta està vivint una de les majors crisis migratòries d'Espanya. Fins al moment s'ha notificat l'arribada de més de 6.000 immigrants, milers d'ells menors d'edat. En el vídeo es pot veure com les forces de seguretat que controlen la tanca del Marroc obrin el reixat i permeten el pas de desenes de persones a territori espanyol.
A l'altre costat, els membres de les forces de seguretat d'Espanya intenten que eixa entrada no es produïsca. La tensió augmenta i els marroquins llancen pedres a les forces armades.


El ministre de l'Interior, Fernando Grande Marlaska assegura que Espanya ja ha posat els mitjans necessaris per a assegurar les fronteres i evitar l'arribada d'immigrants a Ceuta. També afirma que 1.500 dels 6.000 immigrants que han arribat, ja han sigut retornats al Marroc.


L'Exèrcit a la platja del Tarajal

L'Exèrcit de Terra s'ha desplegat a la platja del Tarajal de Ceuta amb l'objectiu de controlar l'entrada d'immigrants a Espanya. S'ha acordat reforçar també els espigons i la frontera.


També s'ha creat un comité de coordinació integrat per les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, Policia Local i efectius de la Comandància General de Ceuta per a controlar tots els punts "sensibles" de la ciutat i mantindre l'ordre als carrers de Ceuta.


La Delegació del Govern demana "tranquil·litat" i afirma que s'estan duent a terme les "accions necessàries" per a "tornar com més prompte millor a la normalitat".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assumiu les conseqüències: l'avís del Marroc a Espanya" "Alfafar contractarà set persones per a diferents departaments municipals"