Mercadona crearà mil llocs de treballs en Parc Sagunt

Les obres d'este nou centre logístic arrancaran en abril de 2018 i es farà una inversió de 40 milions d'euros

El centre logístic que Mercadona construirà en Parc Sagunt generarà més de 1.000 llocs de treball una vegada estiga finalitzat, tal com avança 'Levante'. Així, este nou centre logístic té previst començar la seua primera fase en maig de 2018, que consistirà en la construcció d'una nau de 70.000 metros quadrats per a diversos productes; unes superfícies que quasi duplicarà a la seua homònima a Barcelona.

Per a este primer bloc, s'ha barallat una contractació directa de 400 treballadors i una inversió propera als 40 milions d'euros. Respecte als terminis d'execució d'esta primera nau, fonts de l'expedició han assegurat que seran 24 mesos; 12 per a la construcció de l'edifici i altres 12 per a la instal·lació de sistemes automatitzats, el que situa el final de les obres en la primavera de 2020.

Al mateix temps que es construïx esta primera nau, començarà la construcció de la resta fins a un total de quatre, que són les naus de les quals disposarà el centre logístic de Mercadona a Sagunt; dos per a alimentació i altres dos per a la resta de mercaderia. A estes instal·lacions es sumarà un bloc per a oficines i un altre per a estacionament amb tres plantes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: Joan Carles esclata i sorprén a tots assenyalant el culpable del que passa a Catalunya" "Oferta de Treball: L'EMT busca 300 conductors per a València"