Mónica Oltra considera l'oci nocturn «incompatible» amb les mesures de seguretat

La vicepresidenta assegura que «cal reflexionar-ho, com a mínim»
Mónica Oltra considera «incompatible» l'oci nocturn amb les mesures de seguretat | El Español

La vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha opinat que hi ha «una classe d'oci» que per la seua «naturalesa» és «incompatible» amb les mesures de seguretat contra la pandèmia i per això ha apostat per buscar «suport econòmic» per al sector i els seus llocs de treball. «És una quimera», ha dit sobre intentar mantindre oberts pubs i discoteques.

Per això, ha considerat que hauria de replantejar-se una «classe d'activitat» que és «un impossible» perquè «en un lloc a on la gent va a trobar-se i a ajuntar-se, voler separar-los un metre i mig resultarà impossible». En este sentit, ha diferenciat l'oci nocturn de cinemes, teatres o museus, que són «activitats segures», del que es produïx en altres locals.

La consellera ha estimat la necessitat de «replantejar-se» l'oci nocturn en pubs i discoteques oferint «tot el suport econòmic» al sector perquè deixa «sense treball a moltes persones». «El control de la pandèmia i la salut de les persones està per damunt d'estes qüestions i caldrà pensar com sostenim a un sector econòmic important», ha continuat.

Preguntada de nou pels mitjans sobre si apostaria pel tancament de pubs i discoteques, ha sentenciat: «El que dic és que cal reflexionar-ho, com a mínim». «Els impossibles són impossibles, la gent va a eixos llocs a ajuntar-se: voler que funcione alguna cosa amb una distància de seguretat de metre i mig, quan això acaba amb la naturalesa mateixa de l'activitat porta a la frustració», ha resolt.

«La consideració major ha de ser la salut de les persones»

Respecte a la quarantena imposada per Regne Unit, Mónica Oltra ha recordat que es continua «en una situació de pandèmia» i que Fernando Simón va detallar «molt bé l'altre dia» les consideracions epidemiològiques i científiques. «Cal buscar sostindre els sectors econòmics en una situació en la que , per damunt de tot, la consideració major ha de ser la salut de les persones», ha insistit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ribó, «preocupat», insistix en prendre mesures sobre l'oci nocturn" "Noves fonts d'aigua filtrada i refrigerada en València segures davant del coronavirus"