Mor Javier, el pacient que més temps ha estat en l'UCI per Covid-19 en Espanya

El seu fill li ha dedicat unes paraules molt emotives
El fill de Javier Izuzquiza, Francisco, ha escrit un missatge en Twitter que s'ha convertit viral | ACN

El pacient amb coronavirus que més temps ha estat ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI) en Espanya ha mort este dijous passat 23 de juliol. Javier Izuzquiza ha perdut la vida a conseqüència del Covid-19, després de 120 dies d'hospitalització en l'Hospital la Princesa de Madrid.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Va ser Francisco, el seu fill, qui ha anunciat la seua mort en Twitter, dedicant-li unes paraules que ens han emocionat a tots. «A mon pare, Javier, li feia il·lusió eixir en els telenotícies entre aplaudiments en el dia de la seua alta en l'UCI per coronavirus. Dijous ens va deixar després de 120 dies de lluita fins al final. Fins sempre, pare», escrivia el seu fill.

«Ens faltarà vida per trobar-te a faltar. Ací tens el meu aplaudiment», concloïa. Juntament amb eixe emotiu text, podem vore una fotografia de Javier Izuzquiza somrient, amb el seu fill i la seua dona.

El fill de Javier, Francisco, s'ha dedicat a elaborar alguns podcasts, explicant com va ser l'ingrés de son pare des que se li va detectar coronavirus en el mes de març. En eixos podcasts, que han arribat als milers de visites, també podem escoltar l'experiència de Francisco i els seus familiars durant estos mesos. Els ingressos de les gravacions s'han destinat a la Creu Roja.

El missatge s'ha tornat viral

El 'tuit' de Francisco Izuzquiza ha commocionat Twitter i s'ha tornat viral. Té més de 18.800 'likes' i 2.000 'retweets' i comentaris. Entre els comentaris, podem llegir multitud de mostres d'afecte i suport davant de la situació tan difícil que està vivint la família.

«Estimat Francisco, acabe de llegir-te, acabe de sentir els 5 capítols del teu podcast i has conseguit que vos note molt propet. Com si fóreu la meua família. Sent de tot cor la pèrdua de ton pare. Gràcies per haver-lo fet etern amb la teua veu», comentava un usuari. Entre els comentaris, podem llegir algunes paraules de suport de personatges coneguts, com Dani Rovira.

Es tracta d'una història que moltes persones seguien, i no han dubtat a enviar un etern aplaudiment virtual en honor a Javier. Des d'ací, també li enviem el nostre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent Coronavirus: 2a discoteca de València afectada" "Premis per promocionar el valencià en la Ciutat de València"