Multat un ciclista per saltar-se el tancament perimetral de Benidorm i burlar-se en les xarxes socials

En la publicación, el hombre se jactaba de haber burlado las restricciones de Benidorm

Sanció
Agents de la Policia notifiquen al ciclista la sanció en el seu domicili | Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional de Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), que formaven part del dispositiu establit per al control del tancament perimetral, han destacat durant tot el cap de setmana tres intervencions per incompliment d'estes mesures.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', entre les intervencions fetes durant tot el cap de setmana, destaca la sanció interposada a un ciclista, veí de Benidorm, per saltar-se el tancament perimetral i publicar-lo en les xarxes socials. En esta publicació es vanava d'haver-se saltat el tancament perimetral de la ciutat, penjant una fotografia en una localitat veïna.

La Brigada Local de Policia Judicial, que manté un rastreig de les xarxes socials durant el desenvolupament del dispositiu, va conseguir identificar i localitzar a l'usuari que va publicar este comentari.

El Comissari Cap de la Comissaria Local de Benidorm, es va personar en la casa de l'infractor per a notificar-li la proposta de sanció corresponent per saltar-se el perímetre i recordar-li que este tipus de comportaments afecta negativament a la situació tan greu que estem passant. Per la seua part, el ciutadà va mostrar les seues disculpes per la seua irresponsable actuació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari