Les multes per botar-se el toc de queda i les noves restriccions de l'estat d'alarma en el territori valencià

La norma preveu també tancaments de locals
Greus sancions per incompliment del toc de queda | Pixabay

Sanitat ha informat que l'incompliment de les mesures incloses en el toc de queda poden derivar en greus sancions de fins a 600.000 euros, que és l'import màxim estipulat per a infraccions molt greus.

El diari 'Las Provincias' explica que les sancions lleus van de 60 a 600 euros, les greus de 601 a 30.000 i les més greus des de 30.001 a 60.000, i acumulativament fins als 600.000. La resolució de Sanitat publicada este dissabte, també ha informat del tancament de locals.

Multes per infraccions

  • Infraccions lleus: seran sancionades amb multes aquelles persones que incomplisquen les mesures generals d'higiene i prevenció en locals públics o privats quan no supose risc de contagi o els danys afecten menys de 15 persones. A demés, s'afegix en esta infracció el quebrantament de l'ordre general de confinament comprés de 00.00 a 06.00 hores.
  • Infraccions greus: Es consideren infraccions greus, la participació en reunions, festes o qualsevol acte privat o públic que implique una aglomeració. Així mateix, en esta categoria es troba també l'aïllament domiciliari que deuen guardar els contagiats per Covid-19.
  • Infraccions molt greus: Seran sancionades totes les persones que es boten l'aïllament domiciliari a conseqüència de donar positiu en coronavirus. D'altra banda, també seran multades aquelles persones que organitzen reunions o festes, a on es troben menors d'edat i persones majors de 65 anys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nines amb síndrome de Down creades per una empresa valenciana, millor joguet del 2020" "Joan Ribó parla sobre la celebració de les Falles 2021"