Màxim Huerta presentarà 'Mascletaes per a la història' en À Punt

Els especials recuperaran les millors mascletaes dels últims 30 anys gràcies al gran arxiu de la televisió valenciana
À Punt torna a confiar en Màxim Huerta que, actualment presenta 'Bona Vesprada' de dilluns a divendres | RTVE

Març és sinònim de 'mascletà' i À Punt vol recuperar les millors mascletaes de les Falles i la Magdalena per a compartir amb els espectadors l'ambient festiu que no es pot gaudir per la pandèmia.

'Mascletaes per a la història' és l'espai que, de dilluns a diumenge des de l'1 de març, a les 13.40 hores recuperarà l'emoció i la màgia de la pirotècnia, anuncia la radiotelevisió valenciana en un comunicat.

Presentat per Màxim Huerta, Maria Fuster i Ferran Cano, el programa inclourà la 'mascletà' destacada del dia i entrevistes als protagonistes de les festes valencianes.

Segon projecte per a Màxim Huerta en 'À Punt'

Cada dia, fins al 19 de març, À Punt convida els espectadors a pujar el volum dels seus televisors i gaudir a casa de l'art pirotècnic de la pólvora durant 20 minuts. Este programa acostarà així el record de les millors 'mascletaes' retransmeses dels últims trenta anys gràcies als arxius documentals de la televisió pública valenciana.

El presentador i exministre de Cultura, Màxim Huerta, suma un altre programa en la cadena autonòmica, 'Mascletaes per a la història', espai que repassarà els millors actes de les Falles i la Magdalena. Així ho ha confirmat À Punt, després del fals rumor sobre l'eixida de Huerta a causa de la baixa audiència del seu programa 'Bona vesprada'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El territori valencià tindrà quatre espais de vacunació massiva" "El govern valencià crea la línia 11 de Metrovalencia"